En liten update från Edward S.

Nu blev det visst en inaktiv period här på bloggen. Har inte kännt att jag haft något vettigt att skriva om, och vet inte om jag har det nu heller. Jag tänkte iaf titta in och berätta att jag lever, för er som bryr er.

Vad är nytt i mitt liv då? Tänkte på allvar börja leta efter ett annat jobb nu eftersom jag börjat bli så jävla trött på nätterna. När man nickar till framför ratten flera gånger i veckan är det inte riktigt lika kul längre.. Hade varit så himla skönt med ett dagsjobb, så att man kan få sova normala tider igen. Annars umgås jag med mina favoriter om dagarna, chillar med serier och tränar. Det börjar dessutom dra ihop sig för vår första fopollsmatch! Spring Gego vs. Munkedals Mesar. Jag tror det säger sig självt vilka som kommer vinna den matchen! Idag är det exakt 2 veckor tills jag fyller 24. Usch, vet inte om jag vill bli äldre. Men ibland blir det inte som man vill här i livet!

Jag vill bli kär igen, det hade varit så himla mysigt! Den där pirrande känslan i magen.. Jag känner att jag har haft fruktansvärt tur med kärleken tidigare i mitt liv, för nu har jag märkt hur jävla svårt det kan vara att hitta någon man faller för. Någon som dessutom vill ha en själv. Men det där kan man nog inte riktigt tvinga fram, det kommer väl när tiden är rätt. Glädjer mig iaf att det blir ljusare och ljusare. Om bara den här jävla snön kunde försvinna hade det ju varit helt underbart! Ge mig vår för fan!

Igår var jag inte mig själv. Jag förvandlades tillfälligt till Edward Scissorhands! Var på inflyttningsfest/maskerad hos Jennifer och Tobias, och det var grymt skoj! Dock lite dåligt med folk som tog maskeraddelen på allvar, men vi var ju några stycken som vägde upp det iaf. ;) Så fort jag har fått tag på lite bilder ska ni få se hur fantastisk snygg jag var! Tack Sara för hjälpen med sminket! =)

Nu ska jag lägga mig i soffan och se om Legend of the Seeker kan vara något för mig. Ha det göttans!

Nobody said it was easy

Jag har seriöst för mycket tid att ägna åt att tänka. Det är då jag kommer upp med sånna här inlägg, lite halvt flummiga men med nån form av mening bakom det. Vad vet jag inte riktigt, det får ni avgöra själva. I min strävan att finna mig själv och min plats här i världen så har jag börjat fundera på varför det är så svårt. Att leva alltså. Och då menar jag inte den fysiska biten, som att äta, andas och sova, för det är något som förefaller naturligt för i princip varenda en av oss. Jag menar snarare den psykiska hälsan. Är det bara jag som känner att folk blir mer och mer deprimerande, beklagande, och gräver ner sig över vardagliga problem som egentligen inte borde spela någon roll?

Det borde vara så lätt, men det känns som om det blir svårare ju äldre man blir. Tänk vad lätt och bekymmerslöst allt var när man var barn. Då var varje dag ny, och man lekte och hade kul. Nu har man hela tiden saker som tynger ner, rycker och drar i en. Vart tog livsglädjen vägen? Borde det inte vara tillräckligt för oss alla att bara leva? Om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte vi sattes på denna planet för att gå runt och må dåligt. Då undrar jag lite lätt vart felet ligger. Är det i huvudet på oss som det har slått slint, eller är det sättet vi lever på som orsakar detta? Jag tror på det senare, att samhället är boven i dramat.

Jag föreställer mig vårt samhälle som en levande organism som växer sig större och utvecklas. Vi kan väl vara dess celler, då vi är de byggstenar som gör samhället möjligt. Alla celler borde ju samarbeta för ett lyckat reslutat. Jag tror inte våra kroppar hade mått så himla bra om våra celler hade fått för sig att bry sig om sig själv och jobba emot the greater good. Men det är ju precis det som vi människor gör. Vi är egoistiska och bryr oss i första hand om oss själva. Och detta är inte för att vi är elaka och bittra innerst inne, utan jag tror snarare att sättet vårt samhälle fungerar på tar fram denna sida hos var och en av oss. Du måste bry dig om dig själv i första hand för att överleva.

Jag är helt övertygad om att det är denna egoism som i det stora loppet ger upphov till hat, krig, svält, fattigdom, global uppvärmning, paradise hotel osv, ja ni fattar. Är det bara jag som ser problemet här? Tyvärr har jag ingen konkret lösning på detta, men jag är rätt övertygad om att om vi alla hade haft det där barnasinnet kvar så hade vi inte haft all denna ondska i världen. För det finns ju inte en unge i världen som innerst inne vill något illa. Det är någonstanns på vägen som samhället förgiftar våra sinnen, och vi vävs sakta in i denna väv. Snart är vi helt plötsligt en del av cirkusen, och jag gillar inte hållet vi brakar iväg åt. Vårt samhälle har fått cancer, och det är väl bara att knäböja och be till valrfi gubbe i skägg att det inte är dödligt.

Nu blev det bra mycket negativt här. Tro inte att jag har gett upp hoppet för mänskligheten, för jag vet att det finns krafter i världen som kan roundhousekicka den svåraste form av cancer till nästa dimension. Kalla mig klyschig men jag tror att kärleken är vår räddning. När man hittat en person som man älskar, och som älskar tillbaka lika gränslöst, då är man fri. Det spelar ingen roll hur fattig du är på det materialistiska planet, har du kärlek i ditt liv är du ändå den rikaste personen i världen. Den där känslan är verkligen obeskrivlig, när det känns så rätt. När inga små jävla skitproblem kan dra ner en. Då är man stark, och man kan följa sitt hjärta. Tänk om alla människor kunde ta vara på den känslan, och ta med den ut i vardagen. Fylla varje dag med den, och föra den vidare till alla människor man kommer i kontakt med. Gud vad världen hade varit vacker då. Håll hårt i den ni älskar, för guds skull!





Jesus Göransson

Inatt drömde jag världens grymmaste dröm. Jag kommer inte ihåg alla detaljer exakt, men jag minns att jag var typ världens näste frälsare. Jag såg gömda tecken i allting som visade mig hur jag skulle leda människorna till frälsning. Mitt i drömmen vaknade jag till, och blev jävligt sur över att jag inte fick drömma klart. Så jag somnade om och hoppades att jag skulle fortsätta drömma, och det funkade perfekt! Jag var Jesus Göransson, och alla hyllade mig. Innan drömmen hann nå sitt slut så vaknade jag dock igen, och därför vet jag inte hur det gick sen. FAN OCKSÅ!

Jag får väl tolka det som att det hade blivit för lätt för mig att frälsa er stackars satar om jag hade haft facit i hand. Jag får helt enkelt leva färdigt det här så kallade livet och se vart det leder mig. Frukta icke alla hemskligheter i världen, jag finns här för er mina kära små får. Folk brukar säga att ödmjukhet är min starka sida.

Jag har mått sådär halvbra hittils detta år. Det känns som om jag antingen har varit bakis eller så trött så att jag nästan däckar. Inatt var jag halvvägs nere i diket med tidningsbilen hela 3 gånger, men man är ju grym på att köra nu så det var bara att ratta runt lite och flyga upp igen. Allt detta pga att jag inte kan hålla ögonen öppna i bilen. Det börjar bli läskigt på riktigt nu, har varit så ett par veckor. Det måste bero på detta förbannade mörker hela tiden. Man kan ju lugnt säga att jag längtar till våren och ljuset. Det är ju så himla underbart när det börjar bli så varmt att man kan sitta ute utan att frysa arslet av sig, kanske till och med njuta av vädret. Och sommaren ska vi inte tala om, denna sommar kommer bli grymmaste ever. Hur vet jag det frågar ni då kanske? Tja, det är sånt man vet om man kan kalla sig Jesus. Tro mig, små vänner.

Har spenderat några dagar nere hos Johan nu med att nörda dota. Alltid kul att göra det emellanåt. Har haft en liten paus från träningen en vecka nu, men om en timme är det dags igen! Full fart! (Y) Och nästa vecka börjar fopollen igen! FY FAN VA BRA. Sen efter det är det återigen dags för mina kära underbara hatade tidningsjävlar. Kan inte alla bara börja läsa nyheter på internet? Det är tur att jag kan roa mig med att lista ut hur jag ska stoppa fattigdomen och skapa världsfred, annars hade ju jobbet sugit totalt.

Hej hopp gummianka!

2009 - Upp som en sol och ner som en pannkaka. Och sen iväg som en.. flygande elefant?

Tänkte ägna detta inlägget åt att summera det gångna året. Otroligt mycket hände 2009, det började jättebra och slutade inte riktigt som jag hade trott att det skulle. Men så är det väl med livet. När jag sitter och tänker tillbaka så är det några få händelser man minns starkare än andra, resten av året känns som en enda stor smet. Levde nog ett tag i en liten bubbla där dagarna bara gick. Det blir så när man tar sin tillvaro för givet, och det misstaget ska jag aldrig göra om igen. Dag för dag, så ska jag leva mitt liv.

Jag minns Arvikafestivalen och den olidliga värmen. Musiken och hur sleten man kände sig hela tiden, och såklart alla kära vänner som var med där. Jag minns alla sommarnätter jag jobbade i henån, och alla underbara soluppgångar jag fick se. Jag minns midsommarafton och hur kul vi hade. Jag minns alla otaliga fester i lägenheten. Jag minns alla sköna sommardagar uppe vid stugan. Jag minns alla jävla dagar jag satt framför datorn och spelade wow. Jag minns alla serier vi kollade på, alla promenader och alla filmkvällar. Det jag minns allra mest är tiden med dig. Hösten och tiden efter att det tog slut är ett enda stort svart hål, och det känns som om jag precis har vaknat upp igen.

Den sak jag kommer minnas mest från 2009 var när jag fick mitt hjärta krossat på ett sätt jag aldrig hade kunnat drömma om. Det kom som från en blixt från klar himmel. Jag hade aldrig trott att du, som fick mig att känna mig så älskad som ingen annan någonsin har gjort, skulle lämna mig. I mina ögon var du perfekt, helt fullkomligt jävla perfekt. För mig var du den rätta. Men som en klok man sa, om jag inte var den rätta för dig så var ju du inte den rätta för mig heller trots allt. Och det borde ju betyda att det finns någon annan tjej där ute som är ännu mer perfekt för mig. Jag försöker leva på det hoppet. Du finns iaf för alltid i mitt hjärta, min vän.

Det bästa som hände 2009 måste ändå vara flytten till den nya lägenheten. Jag känner mig så hemma och det var den nystart jag behövde i mitt liv.

Jag träffade också många många nya personer detta året. De som har kommit att betyda mest för mig är ändå mina små blondiner Sara och Lina. Goare vänner kan man leta länge efter, är väldigt glad att vi funnit varandra. Ni har förgyllt många av mina dagar den senaste tiden.

Årets låt måste nog vara I gotta feeling, grym pepplåt! Årets film är utan tvekan Avatar. SE DEN FÖR FAN! Årets bästa idé var att börja träna. Snart har jag gymmat regelbundet i ett år och har aldrig mått bättre. Årets andra bästa idé var att börja spela fopoll. Tack brorsan och co!

Det har hänt mycket under året som sagt, och jag känner att jag vuxit som person. Så allt som allt har det väl varit ett bra år. Man ska inte säga att man inte är nöjd med det som hänt, för det är ju rätt meningslöst att klaga på ens tillvaro. Det gör verkligen inte saken bättre! Ibland går vägen man vandrar uppför, och ibland nedför. Det viktigaste är ändå att man inte går vilse. Blicken framåt och tankarna i nuet så klarar vi det mesta här i livet! Gud vad jag är poetisk.

2010 kommer bli året då allt löser sig, jag känner det på mig! Jag kommer sluta med tidningsjobbet och göra något annat, som tar mig framåt i livet. Jag kommer få känna kärleken igen, starkare än någonsin innan. Jag kommer njuta av varje dag och sprida glädje och kärlek till min omgivning. Låter inte detta som en bra plan, så säg? =)

Nu ska jag snart ut och köra tidningar i snökaoset, ser inte fram emot det alls. Har haft världens värsta baksmälla idag med, sitter fan fortfarande i. :P Man är ju inte 22 längre.

Gott nytt år, och gott nytt decennium allihopa! Må 2010 behandla er väl!



RSS 2.0